Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Premi de Recerca en Memòria ...
 

Premi de Recerca en Memòria Democràtica

L’objectiu del premi és distingir els treballs de recerca que versin sobre el foment de memòria democràtica als països catalans del 1931 al 1980 duts a terme durant el curs acadèmic corresponent a l'any de la convocatòria. Aquests treballs han de ser originals, inèdits i elaborats individualment.

El Premi consisteix en un diploma de reconeixement per la tasca realitzada, la publicació del treball o treballs guanyadors i una dotació econòmica per al primer premi i les dues mencions especials que destaquin pel seu interès i qualitat. La dotació econòmica del primer premi i de les dues mencions especials es determinarà en cada convocatòria d'acord amb la disponibilitat pressupostària.

El tutor o tutora del treball premiat, així com els tutors dels treballs finalistes, rebran un diploma de reconeixement. També s'atorgarà una menció al centre educatiu al qual pertanyi la persona guanyadora del Premi.

A qui va dirigit?

Els alumnes matriculats en batxillerat en centres educatius ubicats en territori català que hagin elaborat treballs de recerca que tinguin l'objecte sobre el foment de la memòria democràtica als països catalans del 1931 al 1980, duts a terme durant el curs acadèmic corresponent a l'any de la convocatòria.

 
 

Passos a seguir per...

  • En termini En termini  
  • Fora de termini Fora de termini  
 
 

Formularis i documentació relacionada

  • En línia En línia  
  • PDF PDF
 
 
 
Data actualització 18.04.2017