Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Memòria històrica i exili amb ...
 
Dimarts, 02 de maig de 2017

Memòria històrica i exili amb perspectiva de gènere

Trobada internacional a Barcelona


Memòria històrica i exili amb perspectiva de gènere

Els dies 15 al 17 de maig tindrà lloc a Barcelona una trobada internacional que abordarà les aportacions de les persones exiliades en els processos de memòria històrica a Catalunya, Colòmbia, Guatemala i El Salvador, amb una perspectiva de gènere.

La trobada posarà l’accent en el rol de les dones colombianes exiliades a l’Estat espanyol i d’altres països europeus, alhora que afavorirà un intercanvi d’experiències amb participants provinents dels quatre països participants.

Es faran dues jornades de treball intern amb actors catalans i llatinoamericans vinculats a la memòria històrica i la construcció de la pau, i una jornada pública el dimarts 16 de maig. La informació sobre el programa complet estarà disponible molt aviat.

Aquest projecte és una iniciativa del Govern de Catalunya amb la col·laboració del Centre Nacional de Memòria Històrica de Colòmbia. Compta amb la participació de l’Arxiu Històric de la Policia Nacional de Guatemala (AHPN) i el Museu de la Imatge i la Paraula d’El Salvador, així com diversos organismes de la Generalitat vinculats a la memòria històrica i la promoció de la pau i els drets humans.