Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ‘Escriure el dolor’  > ‘Escriure el dolor’
 

‘Escriure el dolor’

 

Plàcid Garcia-Planas participa en els actes commemoratius en record dels bombardeigs a la Garriga amb una xerrada

Zabi, travesti afganès, entrevistat per Garcia-Planas dos anys abans de ser assassinat a Kabul.
Zabi, travesti afganès, entrevistat per Garcia-Planas dos anys abans de ser assassinat a Kabul. © Fotografia: Guillermo Cervera

Plàcid Garcia-Planas oferirà divendres, 17 de febrer, a les 20 hores, la xerrada “Escriure el dolor” a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga. El director del Memorial Democràtic i excorresponsal de guerra de La Vanguardia parlarà del repte d’afrontar, des d’un punt de vista escrit i fotogràfic, el dolor dels altres. Plàcid Garcia-Planas incidirà especialment en el cas de les dones i les persones transsexuals en contextos de guerra. La presentació anirà a càrrec del regidor de Cultura, Patrimoni, Turisme i Participació de l’Ajuntament de la Garriga, Albert Benzekry.

Aquesta activitat té lloc en el marc de complet programa d'activitats que s’estan duent a terme aquests dies al municipi per recordar els bombardeigs del 39. Moltes de les propostes estableixen paral·lelismes entre aquells fets dramàtics i els que s'esdevenen avui dia a molts llocs del món. A més d'interessants, són propostes gratuïtes i per a tots els públics.

 
 
Quan

Data:  17.02.2017 

 
On

Biblioteca Núria Albó

Carrer del Centre, 49

La Garriga

 

20 h.

Activitat gratuïta

    No hi ha informació relacionada

Ajuntament de La Garriga, Centre de visitants La Garriga, Memòria per la pau, Mayors for Peace i la Garriga Solidària, amb el suport de la Diputació de Barcelona.